Vent venligst henter indholdet.
  • 0 vare(r) i kurv
  • Dankort
OBS - Bestillinger afgivet efter den 20 dec kan først forventes leveret i løbet af uge 1
Stempel priser er ekskl. moms

Persondata- og cookiepolitik

 

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, når du bruger vores webshop, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

 

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvad bruger vi dem til?

For at du kan købe en vare i webshoppen, har vi brug for følgende personoplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Betaler du med betalingskort, sker det gennem en krypteret betalingsgateway, og vi har ikke adgang til dine kortoplysninger.

 

Hvis indtaster personoplysninger om andre som stempeltekst, har du har pligt til og ansvar for at oplyse andre personer om, at du videregiver oplysningerne til os.


 

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster, anvender hjemmesiden cookies. Vi bruger cookies til statistik og til at sikre, at siden fungerer, som den skal.

 

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret og anonymiseret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til det formål bruger vi analyseprogrammet Google Analytics. Vi betragter Google som en tredjepartsdatabehandler (se mere nedenfor).

 

Funktionalitet og optimering af oplevelsen

Vi bruger cookies til at sikre, at hjemmesiden fungerer, som den skal. Vi bruger funktionelle cookies til at huske, hvilke varer du har lagt i indkøbskurven, så den ikke bliver tømt undervejs.

 

Disse cookies slettes, når du forlader siden.

 

Undgå eller slet cookies

Du styrer selv, om du vil acceptere cookies. Det gør du i indstillingerne i din browser. Hvis du slår cookies fra, kan der dog være funktioner, der ikke virker på hjemmesiden cookies.

 

Har du accepteret cookies, kan du altid slette dem igen.

På hjemmesiden minecookies.org kan du se, hvordan du undgår og sletter cookies.

 

 

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Dine oplysninger opbevares i vores interne ordresystem og hos vores hostingleverandør med hvem, vi har en databehandleraftale. Vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer, at dine oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.  

 

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer oplysningerne i 5 år, hvorefter de slettes.

 

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på hjemmesiden videregives til:

  • Vi benytter indimellem andre trykkerier og distributionsvirksomheder til at levere den vare, du har bestilt.
  • Google: http://www.google.com/privacy.html (udelukkende statistiske informationer i anonymiseret form)

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver eller sælger vi ikke dine oplysninger til andre.

 

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også ret at gøre indsigelse mod vores behandling af dem, at få dem rettet, hvis de er ukorrekte, at få dem udleveret og at få dem slettet, med mindre det strider mod vores lovmæssige forpligtelser.

 

Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail.

 

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

 

 

Kontakt os

Degn Grafisk A/S er dataansvarlig for alle oplysninger, indsamlet på denne hjemmeside. Du kan altid kontakte os med spørgsmål og ønsker.

 

Degn Grafisk A/S
Skårupvej 28
9610 Nørager

Tlf.: 96 72 70 80
E-mail: mail@degngrafisk.dk

Få dit stempel hos Degn Grafisk